WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PLYMOUTH

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PLYMOUTH, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remschoen zelf monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoenen monteren auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.