WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PEUGEOT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren PEUGEOT

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Minimale dikte remschoenen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.