WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen OPEL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren OPEL

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remschoen zelf monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Minimale dikte remschoenen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.