WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen OLDSMOBILE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren OLDSMOBILE

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen.

Minimale dikte remschoenen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoen zelf monteren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.