WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remschoenen NISSAN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen via kenteken

Vind passende remschoenen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je NISSAN model

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG SpoorstangPONTIAC RemschijvenISUZU Wielnaven. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remschoen zelf monteren

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen