WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen NISSAN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw NISSAN komen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remschoen zelf monteren

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.