WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MINI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenen monteren MINI

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken.

Minimale dikte remschoenen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.