WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MERCEDES-BENZ

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren MERCEDES-BENZ

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remschoen zelf monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Minimale dikte remschoenen

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.