WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen MASERATI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Minimale dikte remschoenen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MASERATI past. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Remschoenen monteren auto

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.