WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LOTUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, TRW, Textar, Bendix, Zimmermann, Lucas, Jurid en Brembo

Remschoen zelf monteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LOTUS.

Remschoenen monteren auto

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn.