WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LINCOLN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LINCOLN

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen.

Minimale dikte remschoenen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bosch, ABS, TRW en Jurid Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.