WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LEXUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoenen monteren LEXUS

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Remschoen zelf monteren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.