WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LDV

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LDV

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Minimale dikte remschoenen

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschoen zelf monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.