WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LANCIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LANCIA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Minimale dikte remschoenen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Remschoen zelf monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.