WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen LAMBORGHINI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Remschoenen monteren LAMBORGHINI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.

Minimale dikte remschoenen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.