WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen KIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen monteren KIA

Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels.

Minimale dikte remschoenen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.