WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen JEEP

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoen zelf monteren

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren JEEP

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.