WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen JAGUAR

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remschoen zelf monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Wij controleren altijd bij de JAGUAR dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remschoenen monteren auto

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.