WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen ISUZU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren ISUZU

De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Minimale dikte remschoenen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remschoen zelf monteren

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.