WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen HYUNDAI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remschoenen monteren auto

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto.

Minimale dikte remschoenen

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto.