WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen HONDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remschoen zelf monteren

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Textar en Lucas

Remschoenen monteren HONDA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.