WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen GMC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw GMC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen monteren auto

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.