WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen FORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren FORD

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme.

Remschoen zelf monteren

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Minimale dikte remschoenen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.