WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen FERRARI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken.

Remschoenen monteren FERRARI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuw handremmechanisme. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden .