WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DODGE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren DODGE

Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remschoen zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Minimale dikte remschoenen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.