WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAIMLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Wij controleren altijd bij de DAIMLER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remschoenen monteren auto

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remschoen zelf monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.