WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAF

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.

Remschoenen monteren DAF

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Minimale dikte remschoenen

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.