WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAEWOO NUBIRA Stationwagen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1999 tot heden
78
106
Stationwagen
06-1999 tot heden
98
133
Stationwagen

Remschoenen monteren DAEWOO NUBIRA Stationwagen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Minimale dikte remschoenen

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.