WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAEWOO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remschoen zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE, Textar, Rofren, Zimmermann en Pagid Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen.

Remschoenen monteren auto

De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.