WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CHEVROLET

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren CHEVROLET

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remschoen zelf monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Minimale dikte remschoenen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.