WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen CADILLAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren CADILLAC

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Minimale dikte remschoenen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.

Remschoen zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.