WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen BMW

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren BMW

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Minimale dikte remschoenen

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht.

Remschoen zelf monteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax