WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen BEDFORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD.

Minimale dikte remschoenen

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen monteren auto

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.