WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen ALFA ROMEO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Remschoenen monteren ALFA ROMEO

Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken.

Minimale dikte remschoenen

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.