WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SUZUKI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Trillende remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.