WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SUBARU

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw SUBARU

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Geperforeerde remschijven

Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Trillende remschijven

Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.