WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SMART

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw SMART

Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Pagid, Zimmermann, TRW, Bendix, ABS, Lucas en Jurid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Trillende remschijven

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.