WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SKODA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw SKODA

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gietijzer komt minder veel voor als component. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.