WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven SEAT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw SEAT

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Roest is ook een apk afkeur. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto remschijf mag nooit trillen. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Geperforeerde remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.