WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ROVER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw ROVER

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Geperforeerde remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Trillende remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. De casting moet uitwerken na het giet proces .