WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT RODEO 6

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1973 tot heden
35
48
Cabriolet

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT RODEO 6

Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Trillende remschijven

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.