WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MEGANE I Cabriolet

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1997 tot heden
84
114
Cabriolet

Trillende remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Elke RENAULT MEGANE I Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.