WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASTER II Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MASTER II Bus past. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Trillende remschijven

Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.