WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT MASCOTT Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1999 tot heden
78
106
Open laadbak/ Chassis

Geperforeerde remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Trillende remschijven

Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig! Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT MASCOTT Open laadbak/ Chassis

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.