WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LOGAN I Stationwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-2007 tot heden
55
75
Stationwagen
04-2007 tot heden
64
87
Stationwagen
04-2007 tot heden
77
105
Stationwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT LOGAN I Stationwagen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten.

Trillende remschijven

De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.