WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT LODGY

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2015 tot heden
62
85
Stationwagen

Trillende remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Geperforeerde remschijven

De minimale dikte mag niet overschreden worden. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT LODGY

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.