WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT KANGOO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2002 tot heden
50
70
MPV
08-1997 tot heden
43
58
MPV
08-1997 tot heden
55
75
MPV
09-1999 tot heden
66
90
MPV

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT KANGOO

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Trillende remschijven

Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.