WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT GRAND SCÉNIC III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Geperforeerde remschijven

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT GRAND SCÉNIC III komen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.