WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT GRAND SCÉNIC II

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Dit geeft over het algemeen een schurend geluid. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Trillende remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT GRAND SCÉNIC II, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.