WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT FUEGO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1983 tot heden
97
132
Coupé
08-1982 tot heden
65
88
Coupé

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT FUEGO

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Geperforeerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Trillende remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.