WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven RENAULT CLIO IV Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT CLIO IV Bestelwagen komen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw RENAULT

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Geperforeerde remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.